page title img

Recenzje

Co mówią o Nas na Google Maps:

  • review rating 5  Pyszna pizza z bogatą ilością świeżych składników. Do tego wprost nieziemski sos czosnkowy. Po prostu heaven w gębie. Zdecydowanie polecam 🙂

    thumb Paulina Syczewska
    4/12/2019

    review rating 5  WOW!!! Nie wiem co napisać, po prostu rewelacja!!Ilość składników na pizzy wprost powalająca, jakość fantastyczna, dodatek w postaci kawałków kurczaka to nie 3 kosteczki a wręcz jakby caly kurczak był dodany do pizzy, pizza ugina się od ilości przepysznych i świeżych dodatków, Pan dostawca fenomenalny i te żarciki no gratulacje pyszna pizza na pewno wrócę. Kocham Was normalnie za to

    thumb Julia Rek
    6/20/2019

    review rating 5  Bardzo dobrze zrobiona pizza - proporcje ciasto/ser idealnie dopasowane. Sosy dopasowane do każdego podniebienia. Zdecydowanie polecam

    thumb Agata Kot
    3/30/2019

    review rating 5  Dobra smaczna. Pół godziny czekania w niedzielę na odbiór to bardzo dobry czas. Polecam.🙂

    thumb Dawid Obstój
    5/19/2019

    review rating 5  Smacznie, szybko, mila obsluga. Jak sama nazwa wskazuje - kawałek nieba! Pizza nr 1 na Gądowie.

    thumb Irena Fedyk
    3/29/2019

    review rating 5  Bardzo dobra pizza, ciasto chrupiące, grubość akurat. Składników jest dużo i dobrej jakości. Za taką jakość uważam ceny za bardzo dobre. Miła obsługa telefoniczna i dostawa. Pizza dostarczona zawsze wcześniej niż czas podany przy zamówieniu i bardzo gorąca. POLECAM !

    thumb Mat Nyt
    4/30/2019

    review rating 5  Bardzo polecam! Zaczekałem trochę z tym komentarzem. Zamawiam już któryś z kolei raz i zawsze jest palce lizać! Zespole Slice of Heaven - robicie naprawdę super robotę! Jak pizza to tylko od Was!

    thumb Daniel Dembiński
    7/04/2019

    review rating 5  Smacznie jak zawsze. Pizza najlepsza w mieście bo ma dużo składników. Dodatkowo szybka dostawa zachęca do zamawiania.

    thumb Łukasz Fedyk
    3/30/2019

    review rating 5  Super pizza, bardzo smaczna i do tego w dobrej cenie. Macie stałego klienta 🙂

    thumb MASTER SZEF
    6/02/2019

    review rating 5  Bardzo dobra pizza. Zamowiona po 22 przyjechała gorąca. Dużo składników , fajne ciasto . Sos czosnkowy również smaczny. Zamówiłam bez przekonania że będzie dobra ale pozytywnie się zaskoczyłam .

    thumb Adrian Wysocki
    2/25/2019

    review rating 5  W większości zamawiamy poprzez Portal pyszne.pl dostawa szybka i pizza przepyszna. Wczoraj bylismy osobiscie. Nazwa pizzerni jak za kazdym razem zgadza sie z tym co podaja. Najlepsza pizza jaka jadlam do tej pory. Polecam z czystym sumieniem!!!

    thumb Klaudia Konieczny
    3/05/2019

    review rating 5  Bardzo fajne miejsce na rodzinny obiad. Pomyślne dla dzieci i na imprezy. Ceny bardzo dobre w stosunku do jakości. Brakuje mi tylko pysznego deseru 😊

    thumb Ewa Brozek
    3/06/2019
  • review rating 5  Przepyszna pizza. Najadałam się dwa razy. U was „mała pizza” to w innych pizzeriach „duża pizza”. Ciasto chrupiące, dużo składników, a sos czosnkowy pierwsza klasa. Aż trudno mi uwierzyć, że tak dobra pizzeria jest otwarta do 4 w nocy

    thumb Paulina Gaweda
    3/02/2019

    review rating 5  Bardzo dobra pizza. Dużo składników, szczególnie na wegetariańskiej 🙂 dodatkowo pizzeria często ma różne promocje i kupony. Polecam!

    thumb Karin Bee
    5/30/2019

    review rating 5  Świetna pizza! Zamówiona na wynos dotarła gorąca. Idealnie chrupiąca na zewnątrz, a w środku pysznie mięciutka, składniki faktycznie znajdowały się na pizzy w naprawdę dużych ilościach, a nie, jak w niektórych pizzeriach rzucą 2 kawałki mięsa i tyle 😊 To się nazywa naprawdę porządna pizza, śmiało mogę polecić. 5/5

    thumb TheRafcio9
    3/04/2019

    review rating 5  Wielki pozytyw za smaczne posiłki i nie tylko pizze. Miejsce godne spędzenia kilku chwil

    thumb Mirabel Kozioł
    5/30/2019

    review rating 5  Simply the best Pizza Ive ever Had!

    thumb Jenny ST
    5/26/2019

    review rating 5  P- pysznie chrupiąca I- idealnie gorąca Z- zniewalająco smaczna Z- zjedzona 😊 A- anielska, bo dostawca przyleciał na skrzydłach 😉Brawo, polecam wszystkim!!!

    thumb Małgorzata D
    5/14/2019

    review rating 5  Rewelka! Jedzenie, praktycznie z zegarkiem w ręku, penne - boskie

    thumb Mateusz Andrzejczak
    4/13/2019

    review rating 5  Przepyszna pizza, zamawiamy już długo i nigdy nas nie zawiedziono, naprawdę warto tu zjeść. 🍕 Szkoda tylko, że płaci się za dostawę nawet na tym samym osiedlu.

    thumb Adrian
    6/12/2019

    review rating 5  Wow, pizza tutaj to po prostu majstersztyk. Ciasto idealne. Nie za grube ani nie za cienkie. Sos ostry idealnie wyważony ostrością. Obsługa miła. Bardzo mi się podoba to, że muza jest inna i nie gra radio. Porównując ceny do innych lokali na bulwarze ikara – macie bardzo tanio.

    thumb Daniel Melik
    3/17/2019

    review rating 5  Właśnie zjadłem parmeńską z dowozem na basen. Pyszna pizza pomysł z osobną rukolą w woreczku genialny. Polecam

    thumb Marek Jezierski
    7/06/2019

    review rating 5  Jedna z lepszych pizzerii, w których jadłem. Pizza smaczna, ciasto dla mnie bardzo dobre i dodatki również. Wielkość, jakość i cena dobrze ze sobą współgrają - szybka realizacja zamówienia.

    thumb Krzysztof Dąbrowski
    3/19/2019

    review rating 5  Bardzo fajne miejsce na rodzinny obiad. Pomyślne dla dzieci i na imprezy. Ceny bardzo dobre w stosunku do jakości. Brakuje mi tylko pysznego deseru 😊

    thumb Ewa Brozek
    3/06/2019

Koszyk

W koszuku nie ma produktów
Pizzeria jest teraz ZAMKNIĘTA
X