page title img

Recenzje

Co m贸wi膮 o Nas na Google Maps:

  • review rating 5  Bardzo dobra pizza. Du偶o sk艂adnik贸w, szczeg贸lnie na wegetaria艅skiej 馃檪 dodatkowo pizzeria cz臋sto ma r贸偶ne promocje i kupony. Polecam!

    thumb Karin Bee
    5/30/2019

    review rating 5  Jedna z lepszych pizzerii, w kt贸rych jad艂em. Pizza smaczna, ciasto dla mnie bardzo dobre i dodatki r贸wnie偶. Wielko艣膰, jako艣膰 i cena dobrze ze sob膮 wsp贸艂graj膮 - szybka realizacja zam贸wienia.

    thumb Krzysztof D膮browski
    3/19/2019

    review rating 5  Rewelka! Jedzenie, praktycznie z zegarkiem w r臋ku, penne - boskie

    thumb Mateusz Andrzejczak
    4/13/2019

    review rating 5  W艂a艣nie zjad艂em parme艅sk膮 z dowozem na basen. Pyszna pizza pomys艂 z osobn膮 rukol膮 w woreczku genialny. Polecam

    thumb Marek Jezierski
    7/06/2019

    review rating 5  Przepyszna pizza, zamawiamy ju偶 d艂ugo i nigdy nas nie zawiedziono, naprawd臋 warto tu zje艣膰. 馃崟 Szkoda tylko, 偶e p艂aci si臋 za dostaw臋 nawet na tym samym osiedlu.

    thumb Adrian
    6/12/2019

    review rating 5  Bardzo fajne miejsce na rodzinny obiad. Pomy艣lne dla dzieci i na imprezy. Ceny bardzo dobre w stosunku do jako艣ci. Brakuje mi tylko pysznego deseru 馃槉

    thumb Ewa Brozek
    3/06/2019

    review rating 5  Smacznie jak zawsze. Pizza najlepsza w mie艣cie bo ma du偶o sk艂adnik贸w. Dodatkowo szybka dostawa zach臋ca do zamawiania.

    thumb 艁ukasz Fedyk
    3/30/2019

    review rating 5  Wow, pizza tutaj to po prostu majstersztyk. Ciasto idealne. Nie za grube ani nie za cienkie. Sos ostry idealnie wywa偶ony ostro艣ci膮. Obs艂uga mi艂a. Bardzo mi si臋 podoba to, 偶e muza jest inna i nie gra radio. Por贸wnuj膮c ceny do innych lokali na bulwarze ikara 鈥 macie bardzo tanio.

    thumb Daniel Melik
    3/17/2019

    review rating 5  Super pizza, bardzo smaczna i do tego w dobrej cenie. Macie sta艂ego klienta 馃檪

    thumb MASTER SZEF
    6/02/2019

    review rating 5  Bardzo dobra pizza, ciasto chrupi膮ce, grubo艣膰 akurat. Sk艂adnik贸w jest du偶o i dobrej jako艣ci. Za tak膮 jako艣膰 uwa偶am ceny za bardzo dobre. Mi艂a obs艂uga telefoniczna i dostawa. Pizza dostarczona zawsze wcze艣niej ni偶 czas podany przy zam贸wieniu i bardzo gor膮ca. POLECAM !

    thumb Mat Nyt
    4/30/2019

    review rating 5  Dobra smaczna. P贸艂 godziny czekania w niedziel臋 na odbi贸r to bardzo dobry czas. Polecam.馃檪

    thumb Dawid Obst贸j
    5/19/2019

    review rating 5  Simply the best Pizza Ive ever Had!

    thumb Jenny ST
    5/26/2019
  • review rating 5  Bardzo dobra pizza. Zamowiona po 22 przyjecha艂a gor膮ca. Du偶o sk艂adnik贸w , fajne ciasto . Sos czosnkowy r贸wnie偶 smaczny. Zam贸wi艂am bez przekonania 偶e b臋dzie dobra ale pozytywnie si臋 zaskoczy艂am .

    thumb Adrian Wysocki
    2/25/2019

    review rating 5  Bardzo polecam! Zaczeka艂em troch臋 z tym komentarzem. Zamawiam ju偶 kt贸ry艣 z kolei raz i zawsze jest palce liza膰! Zespole Slice of Heaven - robicie naprawd臋 super robot臋! Jak pizza to tylko od Was!

    thumb Daniel Dembi艅ski
    7/04/2019

    review rating 5  W wi臋kszo艣ci zamawiamy poprzez Portal pyszne.pl dostawa szybka i pizza przepyszna. Wczoraj bylismy osobiscie. Nazwa pizzerni jak za kazdym razem zgadza sie z tym co podaja. Najlepsza pizza jaka jadlam do tej pory. Polecam z czystym sumieniem!!!

    thumb Klaudia Konieczny
    3/05/2019

    review rating 5  WOW!!! Nie wiem co napisa膰, po prostu rewelacja!!Ilo艣膰 sk艂adnik贸w na pizzy wprost powalaj膮ca, jako艣膰 fantastyczna, dodatek w postaci kawa艂k贸w kurczaka to nie 3 kosteczki a wr臋cz jakby caly kurczak by艂 dodany do pizzy, pizza ugina si臋 od ilo艣ci przepysznych i 艣wie偶ych dodatk贸w, Pan dostawca fenomenalny i te 偶arciki no gratulacje pyszna pizza na pewno wr贸c臋. Kocham Was normalnie za to

    thumb Julia Rek
    6/20/2019

    review rating 5  艢wietna pizza! Zam贸wiona na wynos dotar艂a gor膮ca. Idealnie chrupi膮ca na zewn膮trz, a w 艣rodku pysznie mi臋ciutka, sk艂adniki faktycznie znajdowa艂y si臋 na pizzy w naprawd臋 du偶ych ilo艣ciach, a nie, jak w niekt贸rych pizzeriach rzuc膮 2 kawa艂ki mi臋sa i tyle 馃槉 To si臋 nazywa naprawd臋 porz膮dna pizza, 艣mia艂o mog臋 poleci膰. 5/5

    thumb TheRafcio9
    3/04/2019

    review rating 5  Smacznie, szybko, mila obsluga. Jak sama nazwa wskazuje - kawa艂ek nieba! Pizza nr 1 na G膮dowie.

    thumb Irena Fedyk
    3/29/2019

    review rating 5  Przepyszna pizza. Najada艂am si臋 dwa razy. U was 鈥瀖a艂a pizza鈥 to w innych pizzeriach 鈥瀌u偶a pizza鈥. Ciasto chrupi膮ce, du偶o sk艂adnik贸w, a sos czosnkowy pierwsza klasa. A偶 trudno mi uwierzy膰, 偶e tak dobra pizzeria jest otwarta do 4 w nocy

    thumb Paulina Gaweda
    3/02/2019

    review rating 5  Wielki pozytyw za smaczne posi艂ki i nie tylko pizze. Miejsce godne sp臋dzenia kilku chwil

    thumb Mirabel Kozio艂
    5/30/2019

    review rating 5  Pyszna pizza z bogat膮 ilo艣ci膮 艣wie偶ych sk艂adnik贸w. Do tego wprost nieziemski sos czosnkowy. Po prostu heaven w g臋bie. Zdecydowanie polecam 馃檪

    thumb Paulina Syczewska
    4/12/2019

    review rating 5  Bardzo dobrze zrobiona pizza - proporcje ciasto/ser idealnie dopasowane. Sosy dopasowane do ka偶dego podniebienia. Zdecydowanie polecam

    thumb Agata Kot
    3/30/2019

    review rating 5  P- pysznie chrupi膮ca I- idealnie gor膮ca Z- zniewalaj膮co smaczna Z- zjedzona 馃槉 A- anielska, bo dostawca przylecia艂 na skrzyd艂ach 馃槈Brawo, polecam wszystkim!!!

    thumb Ma艂gorzata D
    5/14/2019

    review rating 5  Simply the best Pizza Ive ever Had!

    thumb Jenny ST
    5/26/2019

Koszyk

W koszuku nie ma produkt贸w
X