page title img

Recenzje

Co mówią o Nas na Google Maps:

  • review rating 5  Wow, pizza tutaj to po prostu majstersztyk. Ciasto idealne. Nie za grube ani nie za cienkie. Sos ostry idealnie wyważony ostrością. Obsługa miła. Bardzo mi się podoba to, że muza jest inna i nie gra radio. Porównując ceny do innych lokali na bulwarze ikara – macie bardzo tanio.

    thumb Daniel Melik
    3/17/2019

    review rating 5  Świetna pizza! Zamówiona na wynos dotarła gorąca. Idealnie chrupiąca na zewnątrz, a w środku pysznie mięciutka, składniki faktycznie znajdowały się na pizzy w naprawdę dużych ilościach, a nie, jak w niektórych pizzeriach rzucą 2 kawałki mięsa i tyle 😊 To się nazywa naprawdę porządna pizza, śmiało mogę polecić. 5/5

    thumb TheRafcio9
    3/04/2019

    review rating 5  Bardzo dobra pizza. Zamowiona po 22 przyjechała gorąca. Dużo składników , fajne ciasto . Sos czosnkowy również smaczny. Zamówiłam bez przekonania że będzie dobra ale pozytywnie się zaskoczyłam .

    thumb Adrian Wysocki
    2/25/2019

    review rating 5  W większości zamawiamy poprzez Portal pyszne.pl dostawa szybka i pizza przepyszna. Wczoraj bylismy osobiscie. Nazwa pizzerni jak za kazdym razem zgadza sie z tym co podaja. Najlepsza pizza jaka jadlam do tej pory. Polecam z czystym sumieniem!!!

    thumb Klaudia Konieczny
    3/05/2019

    review rating 5  Bardzo fajne miejsce na rodzinny obiad. Pomyślne dla dzieci i na imprezy. Ceny bardzo dobre w stosunku do jakości. Brakuje mi tylko pysznego deseru 😊

    thumb Ewa Brozek
    3/06/2019

    review rating 5  Przepyszna pizza. Najadałam się dwa razy. U was „mała pizza” to w innych pizzeriach „duża pizza”. Ciasto chrupiące, dużo składników, a sos czosnkowy pierwsza klasa. Aż trudno mi uwierzyć, że tak dobra pizzeria jest otwarta do 4 w nocy

    thumb Paulina Gaweda
    3/02/2019
  • review rating 5  Jedna z lepszych pizzerii, w których jadłem. Pizza smaczna, ciasto dla mnie bardzo dobre i dodatki również. Wielkość, jakość i cena dobrze ze sobą współgrają - szybka realizacja zamówienia.

    thumb Krzysztof Dąbrowski
    3/19/2019

    review rating 5  W większości zamawiamy poprzez Portal pyszne.pl dostawa szybka i pizza przepyszna. Wczoraj bylismy osobiscie. Nazwa pizzerni jak za kazdym razem zgadza sie z tym co podaja. Najlepsza pizza jaka jadlam do tej pory. Polecam z czystym sumieniem!!!

    thumb Klaudia Konieczny
    3/05/2019

    review rating 5  Bardzo fajne miejsce na rodzinny obiad. Pomyślne dla dzieci i na imprezy. Ceny bardzo dobre w stosunku do jakości. Brakuje mi tylko pysznego deseru 😊

    thumb Ewa Brozek
    3/06/2019

    review rating 5  Przepyszna pizza. Najadałam się dwa razy. U was „mała pizza” to w innych pizzeriach „duża pizza”. Ciasto chrupiące, dużo składników, a sos czosnkowy pierwsza klasa. Aż trudno mi uwierzyć, że tak dobra pizzeria jest otwarta do 4 w nocy

    thumb Paulina Gaweda
    3/02/2019

Co mówią o Nas na Facebooku:

  • review rating 0  Polecam !! bardzo smacznie, szybko i miło !!

    thumb Łukasz Gotkiewicz
    3/10/2019

    review rating 0  Zdecydowanie najlepsza pizzeria we Wrocławiu ❤️ Zamawiałam już kilka jak nie kilkanaście razy i zawsze jest przepyszna 🍕 Polecam każdemu spróbować!

    thumb Gabi Szymańska
    3/06/2019

    review rating 0  Świetna pizza! Zamówiona na wynos dotarła gorąca. Idealnie chrupiąca na zewnątrz, a w środku pysznie mięciutka, składniki znajdowały się na pizzy w naprawdę dużych ilościach. Porządna pizza godna polecenia ^_^

    thumb Rafał Markowski
    3/04/2019

    review rating 0  Przepyszna pizza 🍕 polecam 🙂

    thumb Marek Chester Dąbski
    2/27/2019

    review rating 0  dobra, smaczna pizza, polecam każdemu glodomorowi 🙂

    thumb Kinga Wesołowska
    2/26/2019

    review rating 0  Bardzo dobra pizza, ciasto chrupiące, składników nie żałują 😉 na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty 🙂 Polecam !!!

    thumb Piotrek Ulatowski
    2/26/2019
  • review rating 0  Bardzo dobra pizza dzisiaj zamawiam ponownie

    thumb Barbara Trzaska
    2/25/2019

    review rating 0  Dzięki za dzisiejszy obiad! 😉 Pizza optymalnie udekorowana skladnikami, na chrupiącym cieście, tak jak lubię! I co bardzo ważne - przyjechała gorąca! 🙂 serdecznie polecam

    thumb Marta Barszczyk
    2/24/2019

    review rating 0  Pizza przyjechała gorąca, co naprawdę rzadko się zdarza! Dawno nie jadłam tak dobrej pizzy na grubym cieście 👌 Mega polecam! 🍕

    thumb Franczeska Jaworska
    2/23/2019

    review rating 0  Pizza przepyszna. Zamówienie przez pyszne. pl zrealizowane bardzo szybko, a pizza dojechał gorąca

    thumb Beata Urbankiewicz
    2/22/2019

    review rating 0  Właśnie wjechała. Poprosiłem o kotka dla córki i jest piękny 🙂 Bardzo dziękuje!!

    thumb Jacek Owczarek
    2/18/2019

    review rating 0  POLECAM! Naprawdę świetna pizza :)))

    thumb Ej Ty Tam
    2/17/2019
  • review rating 0  pudełeczko zachęciło do oceny;) pizza pycha ,)

    thumb Ollcia Wu
    2/17/2019

    review rating 0  zamówione przed przyjazdem pizze były gotowe jak się pojawiliśmy i stolik zarezerwowany. Pizze były bardzo dobre a sos ostry idealny. Warto podjechać i spróbować 😎

    thumb Jarek Zielinski
    2/14/2019

    review rating 0  Mega smaczna. Dużo składników, ciasto idealnie przypieczone. Brakowało takiej pizzy na Bulwarze. Obsługa bardzo miła i pomocna. Polecam!

    thumb Margueritte Elisabeth
    2/10/2019

    review rating 0  super. wkoncu 1 pizzeria gdzie nie sa przypalone pizze. fajna atmosfera i obsluga

    thumb Mariola Boczkowska
    2/09/2019

    review rating 0  Przepyszna pizza i bardzo szybka dostawa na popowice. Zdecydowanie polecam

    thumb Anna Pukacz
    2/08/2019

    review rating 0  Polecam bardzo;) pizza pyszna, duzo swiezych skladnikow

    thumb Agnieszka Aftyka
    2/08/2019
  • review rating 0  Przepyszna pizza i bardzo miła obsługa. Najlepsza w tej okolicy.

    thumb Michał Mazurek
    2/07/2019

    review rating 0  pycha!!! to że niesamowicie smaczna pizza zaraz po upieczeniu ale żeby smakowała na zimno (nie zjedliśmy całość i zabraliśmy na wynos)...to rewelacja!!! dziękuję i wszystkim polecam!

    thumb Yavorskaya Katerina
    1/31/2019

    review rating 0  Thank you for your delicious pizza

    thumb Serhii Karp
    1/31/2019

    review rating 0  Szybką dostawa .Dobra pizza.

    thumb Oleksandr Kravchenko
    1/26/2019

    review rating 0  Pizza super, polecam bardzo

    thumb Magdalena Rajska
    1/13/2019

    review rating 0  Pizza odwieziona po 1h45 min- bardzo niesmaczna, jeden sos do pizzy, makaron obrzydliwy, na nieszczęście dostaliśmy dwa makarony mimo, że zamówiliśmy jeden- za dwa zapłaciliśmy, oba poszły do wyrzucenia. Bardzo ciężki kontakt z obsługą telefoniczną. Nie wydano nam reszty, dostawca po prostu odjechał. Mimo, że zapewniano nas, że pieniądze zostaną nam oddane (reszta i pieniądze za drugi makaron) nie miało to miejsca. Żadnego miłego akcentu.

    thumb Weronika Wędzonka
    1/01/2019
  • review rating 0  Już od progu mega gościnność, co sprawia ze chce się tam zostać na dużej. No i 🍕 pyyycha 🤗

    thumb Karolina Wilk
    12/18/2018

    review rating 0  pyszna pizza, miła obsluga

    thumb Anna Ru
    12/15/2018

    review rating 0  pyszna pizza. fajna muza. na pewno tu wroce

    thumb Jakub Dawid Wyrozumski
    12/14/2018

    review rating 0  Pizza jak na polskie warunki ujmująca,atmosfera ok😁

    thumb Monika Mikoś
    12/09/2018

    review rating 0  Super dobra pizza, polecam,

    thumb Ela Kszaf
    12/08/2018

    review rating 0  Niestety, dzisiaj z dowozem coś nie zagrało. Po otwarciu okazało się, że pizza jest częściowo zwinięta w rulonik 🙁 Ciasto okazało się niedopieczony, ser — dziwny, ale może to wina ciasta. Pewnie po ~pół roku przetestuję raz jeszcze, czy coś się nie zmieniło na lepsze, ale dziś — jestem srodze rozczarowany.

    thumb Michał
    12/02/2018
  • review rating 0  Co to za spalony dramat? Wstydu nie macie. Obłędnie spalony ser. Smacznego.

    thumb Marta Olkiewicz
    11/15/2018

    review rating 0  Pyszna pizza, fajna synergia między grubością ciasta, ilością sera oraz ilością składników. Do tego fajna atmosfera i lokalizacja. Serdecznie polecam ! 🙂

    thumb Grzegorz Krzemianowski
    11/15/2018

    review rating 0  Pyszna pizza. Miła obsługa. Polecam 🙂

    thumb Jowita Borkowska
    11/14/2018

    review rating 0  Miałem okazję skosztować pizzy w dwóch wersjach i jest bardzo smacznie. Bardzo dobre ciasto, ładnie podane składniki i jest ich wystarczająco dużo. Bardzo smaczne sosy. Serdecznie polecam smakoszom i głodomorom... ,)

    thumb Krzysztof Piotr
    11/12/2018

    review rating 0  Bogate menu w którym każdy smakosz pizzy (i nie tylko😉) znajdzie coś dla siebie. Pysznie, dużo i niedrogo 😊 Polecam!

    thumb Marta Bieleń
    11/12/2018

    review rating 0  Polecam pyszną pizzę, smaczną i dużo. Akceptują karty.

    thumb Jacek Mokanek
    11/12/2018
  • review rating 0  Pyszne jedzonko, przytulna atmosfera, super muza 🙂

    thumb Monika Alchimowicz
    11/11/2018

    review rating 0  Pyszna pizza. Niedrogo. Miła atmosfera.

    thumb Radochna Iłłakowicz
    11/11/2018

    review rating 0  Zamowiona pizza dotarła bardzo szybko. ciasto przepyszne, skladniki wysokiej jakosci! Polecam 🙂

    thumb Dawid Dorożyński
    11/11/2018

    review rating 0  Smakuje wyśmienicie 😀 Mięsna to prawdziwa mięsna pizza, ciasto jest takie, jak opisali to twórcy - cienkie, odpowiednio przygotowane i smaczne 😉 Spora lista do wyboru a cena w moim przekonaniu jest bardzo konkurencyjna. Nie chcę teraz innej pizzy - polecam 😀

    thumb Marcin Mosio
    11/11/2018

    review rating 0  Bogate menu w którym każdy smakosz pizzy (i nie tylko😉) znajdzie coś dla siebie. Pysznie, dużo i niedrogo 😊 Polecam!

    thumb Marta Bieleń
    11/12/2018

    review rating 0  Polecam pyszną pizzę, smaczną i dużo. Akceptują karty.

    thumb Jacek Mokanek
    11/12/2018